31 Mayıs 2015 Pazar

Snail Yeniden Canlandırıcı Çok Aşamalı Bakım Maskesi


Merhabalar
Benden bir maske yazısı daha geliyor :)
Maskeleri uygulamaya doyamayan,yapıp yapıp yazmaya vakit bulamayan ben şimdi sizlere gratisten aldığım Purederm marka snail canlandırıcı çok aşamalı bakım maskesini anlatacağım.Daha önce yazdığım Purederm markasına ait oksijen köpük maske yazımı okumak için şuraya Soyucu gözenek temizleyici ped yazımı okumak içinde buraya tıklayabilirsiniz.
Maskenin adını yazmak bile bir kaç dakika aldığı için yazımda sık sık ismini yazamayacağım:)



Maske iki aşamadan oluşuyor.Yeniden canlandırıcı ampul (ilk aşama) ve 3 boyutlu maske (ikinci aşama)
İlk aşama olan canlandırıcı ampul sonradan uygulayacağınız üç boyutlu maskedeki aktif bileşenlerin emilimini arttırmak için kullanılıyor.
Üç boyutlu maskenin diğer kağıt maskelerden farkı yüzdeki tüm alanları boşluk kalmadan kapatacak şekilde olması.


Kullanımı:
Paketi tırtıklı kısmından ayırıyorsunuz ve üstte kalan yeniden canlandırıcı ampulun yarısını yüzünüze ince bir tabaka halinde uyguluyorsunuz sonra alttaki kısmı açıp üç boyutlu maskenizi yüzünüze boşluk kalmayacak şekilde yerleştiriyorsunuz.Bundan sonra yapmanız gereken tek şey beklemek.
Maske yüzünüzde 15-20 dakika kadar kalmalı sonra maskeyi yüzünüzden çıkartıyorsunuz ve ampulun kalan yarısını yüzünüze masaj yaparak yediriyorsunuz.


Bunun gibi tek kullanımlık maskelerden uzun süreli etki beklemek yanlış öncelikle bunu unutmayın.Bu maskeler kısa süreli etkili.
Maske cildimde biraz yanma hissi oluşturdu.Bu ne kadar normal bilemiyorum.Cildim yapış yapış oldu ve bu his beni baya rahatsız etti ama bu kadar olumsuz etkiye karşılık cildim sanki canlandı taptaze bir görünüme kavuştu.
Bir daha alır mıyım bilmiyorum.Bloguma yazmak için çok çeşitli maskeler denediğimden bundan daha iyi sonuç veren maskeler kullandım.

Benim snail maske hakkındaki yorumlarım bunlardı.Sizi bu maske hakkındaki görüşleriniz neler?
Bakımlı günler

                                            Beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın

           İnstagram : https://instagram.com/ceydacengizblog/
Twitter: https://twitter.com/ceydacengizblog

11 yorum:

  1. Bu snail maskesinden ben de kullandım yanma değil de batma gibi bir his oldu bende de ama normal bir reaksiyon olduğunu düşündüm yine de orda yazılandan daha az tuttum yüzümde..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de yanma hissi oluşturdu ve kaşıntı yaptı.Bunlara yine katlanabildim ama sonunda çıkartınca yüzümün yapış yapış olması çok rahatsız ediciydi.
      Yorumun için teşekkürler

      Sil
  2. BEN DE YANMA YAPTI YA O NEDENLE TEKRAR KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde cildim yandı uygularken yani yanmayla kaşınma arası bir şey oldu diyebilirim.

      Sil
  3. Ben de kullanmıştım bu maskeden ama aklımda hiç yer ermemiş. Batma, yanma vs. yapmamıştı. Çok bir fark da yaratmamıştı. Bu kadar alengirli olmayan sade bir kil maskesini veya ısınan maskeleri tercih ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben farklı maskeleri denemeyi seviyorum ee bir bakıma işimiz bu sayılır değil mi? :)

      Sil
  4. Bu maskeyi bende birkaç kere kullandım ve çok memnun kaldım herhangi bir yanma hissi olmadı ve o anlık cildi parlattı eğer zarar verecek gibiyse aman dikkat et canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşıntımsı hissi ve yüzümde yapış yapış olmasını saymazsak sonunda cildimde olan canlanmayı sevdim :)
      Zaten tek kullanımlık maskelerin yararı da zararı da kısa sürdüğü için sıkıntı yok canım :)

      Sil
    2. Tabi ki oda doğru :)

      Sil
  5. En severek kullandığım, stoğunu asla eksik etmediğim bir maske.. Düzenli kullanımda etkisi çok çok daha fark edilir düzeyde..

    YanıtlaSil
  6. Bende bu markanın müdavimiyim yanma yada batma oluşturmadı bende :) Hatta stoklarımda 8-10 adet var haftada bir uyguluyorum :)

    YanıtlaSil