13 Mayıs 2015 Çarşamba

Stop Ever - Migren Ve Başağrısı Giderici Bant

Merhabalar,
Bugün Watsons'larda satılan Stop Ever migren ve başağrılarını giderici bantlardan bahsedeceğim.Baş ağrılarından çok şikayetçi bir insan olarak bu tür ürünleri çok deniyorum ne yazık ki şu ana kadar şunu kullanın kesin çözüm geçiriyor diyebileceğim bir ürün olmadı.Olmasını o kadar çok isterdim ki.


migren




Bu ürünü de bir hevesle gittim aldım ama ne yazık ki etkisi düşündüğümden çok çok azdı.
Paketin içinde iki adet bant bulunuyor.Bu bantların baş ağrısı,yüksek ateş ve burkulma gibi kullanım alanları var.Paketi açtıktan sonra içindeki soğutucu hidrojel bandı koruyucu filminden ayırıp yapışkan yüzeyini cildinize yapıştırıyorsunuz.Bant hafif bir serinlik veriyor.




Paketin üzerinde migren yazınca gerçekten etkili olabileceğini düşünmüştüm ama normal bir baş ağrısına iyi gelmeyen bir şey migrene asla iyi gelemez.Benim ağrılarım sıklıkla olduğu için fazla ağrı kesici hap kullanmamak için bu tür şeyleri kullanıyorum.İki üç yıldır Ersağ markasına ait masaj kremi kullanıyorum içindeki mentol bu bantlara göre çok daha fazla olduğu için beni rahatlatıyor,ağrıları kesmiyor ama sürünce ağrıyı hissetmiyorsunuz.

Benim ağrılarım normal baş ağrılarına göre şiddetli olduğu için bana etkisi olmadı ama sizin ağrılarınız hafifse ve ağrı kesici kullanmak istemiyorsanız bu bantları tercih edebilirsiniz ama şiddetli ağrılarınız varsa asla işinize yaramayacaktır.

Sağlıklı günler dilerim



İnstagram: https://instagram.com/ceydacengizblog/
Twitter: https://twitter.com/ceydacengizblog

32 yorum:

  1. Ben de ölüyorum migrenden biberiye çayı iyi gelir dedilerdi, bir süre içtim değişen bir şey olmadı bıraktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyleyim baş ağrısı her şeyden kötü bir şey bence :(
      Soğuk iyi geldiği için bu tarz şeyler deniyorum şu ana kadar Ersağ'ın kreminden memnun kaldım sadece

      Sil
  2. bi arkadaşım memnun olduğunu söylemişti ben de almayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim. bilgilendirmen için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migren gibi şiddetli baş ağrınız yoksa etkili olabilir ama benim ağrılarıma iyi gelmedi

      Sil
  3. Migren'e , migren ilacı olmadan hiçbirşey iyi gelmiyor. Ben de her seferinde ilaç kullanmıyorum ama baktım ki geçcek gibi değil , evde değilim , işim varsa migren ilacından alıyorum. Biraz uyuştursa da 15-20 dk içinde baş ağrısını geçiriyor.Eh pahalı olduğu için insan sürekli içmeye kıyamıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet etkili ilaç olmadan asla geçmiyor.Benim ağrılarımı biraz apranax geçiriyordu ama sık sık başım ağrıdığından ve ilaç kullanmaktan midem rahatsızlandı o yüzden ilaçları olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum :( sizin ilacınızın adı neydi acaba?

      Sil
  4. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de migren hastasıyım hem de 10 yılı aşkın süredir. Ağrının şiddetinden burun kanaması ve bayılmaya kadar gidiyordu. Son 6 yıldır da ağrı merkezlerindeki sinirlere yılda iki kez botox yaptırıyorum. Bu yöntem ile çektiğim o korkunç ağrıların şiddeti azaldı. Bunun dışında ağrı içinde geçirdiğim günlerin sayısı azaldı ve iki migren krizi arasında geçen zaman dilimi daha çok uzadı. İsterseniz araştırabilirsiniz. Konu hakkında geçmiş zamanlarda blogumda da yazmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Botox tedavisini duymuştum ama araştırmamıştım. Çok doktora gittim hep stresten deyip durdular başka bir sonuç yok maalesef:(
      Blogunuzdaki yazıyı hemen okuyorum teşekkürler:)

      Sil
    2. aslına bakarsan ben ilk duyduğumda çok korktum şoka girmiş gibi kalır mı suratım şapşal bi ifade ile diye ama o dönem ben özel bir hastanede çalışıyordum oradaki doktorları sıkıştırdım. Önce ozon terapi gördüm sonra çok işe yaramayınca bunu denedim oldukça rahatladım geçmişe nazaran

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) Bu tedaviyi araştıracağım

      Sil
  5. Serinletme etkisi biraz fazla olsaydı yazın serinlemek için kullanabilirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah :) O da ilginç bir kullanma biçimi tabi :)

      Sil
    2. Ben ısıtıcı bantları sadece özel günlerimde değil arada ısınmak için kullanıyorum :) Soğutucu bantlar da Mersin sıcağına iyi gelir yazın :))))))

      Sil
    3. Vallahi çok yaratıcısın :) Ama serinlik istiyorsan kesinlikle Ersağ'ın masaj kremini almalısın sürdükten sonra donuyorum resmen :)

      Sil
    4. elimde hiç krem yokmuş gibi bir de onu alayım bari :) teşekkürler önerin için.
      Ersağ'ın duş jelini kullanıyorum mükemmel, kremini de deneyelim ♥

      Sil
    5. Ne demek canım benim ♥

      Sil
    6. :)))))) Allah iyiliğini versin cidden çok güldüm

      Sil
  6. Bende eşim için alırım diye hevesle okumuştum ama işe yaramıyormuş :( ne yapalım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal şiddette baş ağrılarını geçirebilir ama daha şiddetlisi için soğutuculuğu pek etkili değil

      Sil
  7. Başlığı görünce bir an bende çok heveslendim :/ Bende Auralı migren var, yani migrende level atladım :) Bantları görmüştüm denemek için alacaktım ama sonraya ertelemiştim, iyi ki de almamışım diyorum yazını okuyunca :) Teşekkür ederim paylaştığın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun. Yinede bir dene belki iyi gelebilir kişiden kişiye değişir belki. Uygun fiyatlıda bir şey 5 lira civarıydı ama yazdığım gibi yıllardır kullandığım başka bir krem var o bundan kat kat fazla serinlik veriyor.Bunun tek artısı yapıştırılıp 6 saate kadar durabilmesi kremi yenilemen lazım sürüp sürüp.
      Ben teşekkür ederim yorumun için:)

      Sil
  8. Migrene iyi gelmesini o kadar çok isterdim kii :( Ama ilaç kullanmadan geçmiyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migrene iyi gelmesini bende çok isterdim 😔 maalesef ilaç Şart migren için

      Sil
    2. https://www.facebook.com/groups/1421388661468113/

      Sil
    3. Migren ameliyatı ni ARASTİRİN ℅95 çözüm bulundu malatya dev.hastanesi ve balıkesir devlet hastanesinde yapilaiyor

      Sil
  9. Ya bende yazıyı bir hevesle okumaya başladım ama bantların işe yaramaması :(( Eşimin migren ağrıları o kadar sık sık oluyor ki hem üzülüyorum hemde elimden bişey gelmiyor. Çözüm yok kendiliğinden geçmesini bekliyoruz. :( Yazı için teşekkürler sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki elden bir şey gelmiyor bende karanlık bir odaya geçip sessizce geçmesini bekliyorum.Bu bantlar keşke işe yarasaydı da migren işkenceye dönüşmeseydi bizim için.

      Sil
    2. BEN ELİMDEN GELDİGİNCE İNSANLARA DUYURMAYA CALİSİYORUM MİGRENİN TEDAVİSİ COK SUKUR BULUNDU BNDE KRONİK MİGREN HASTASİYİM HAYATİM ZEHİR ZEMBEREK GECİYOR MALATYA DEVLET HASTANESİNDE HASTALAR SİRAYA ALİNİYOR DEVLET KARSİLİYOR MASRAFLARİ %95 İYİLESME SAGLİYOR AGRİ NOKTANİZDAN AMELİYAT EDİLİYORSUNUZ MİGRENE NEDEN OLAN SİNİRLER ALİNİYOR OZEL YAPAN YERLERDE VAR AMA BİRAZ PAHALİ AMA ARTİK GONLUNİZ FERAH OLSUN MİGREN ARTİK COZUMLU BİR RAHATSİZLİK BEN HERKEZE DUYURMAYA CALİSİYORUM SUANDADA ALNİMDA SOGUTUCU BANTLARLA BUNLARİ YAZİYORUM:)

      Sil
    3. Teşekkür ederim bu konuyu araştıracağım hemen :)

      Sil
  10. Ben de alıp kenara koymuştum, bunun farklı bir markasını eczanede satıyoruz. Denemedim ama çok da işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası :)) Tuttumu bana karanlıkta yatmaktan başka hiç bir şey iyi gelmiyor valla.

    Balköpüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migren için en iyisi karanlık ve sessiz bir oda zaten. Migren tutunca ışıktan koşa koşa uzaklaşıyorum resmen:)
      Yorumun beni çok mutlu etti teşekkürler ♥♥♥

      Sil
  11. Ben faydasinide gordum çok güzel yarın gidip yeniden alacağım

    YanıtlaSil