17 Haziran 2015 Çarşamba

Babalar Günü Hediye Fikirleri



Bu sefer babalar günü için hediye önerileri yazımla karşınızdayım.
Ben anneler gününe verilen önemin aynısının babalar gününe verilmediğini düşünüyorum hatta son yıllarda anneler günü,sevgililer günü gibi özel günlerde bu günlerin amacından çok markaların ne zaman indirim yapacağı,hangi kozmetik markasında ne kadar indirim olacağı akla geliyor.
Bu nedenle babalar gününü unutturmamak adına bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Hediyenin boyutu,seçimi tabiki size ait ben bir kaç öneri vereceğim ve linklerini aşağıya koyacağım.
Erkekler için klasikleşen hediyelerden deri cüzdan,kemer ve saat gibi alternatiflerin yanında artık babalarımızın bile elinden düşmeyen telefonları için özel telefon kılıfarı yaptırabilir ya da akıllı saatlerden hediye edebilirsiniz.Her ne kadar cüzdan,kemer,saat üçlüsüne klasikleşmiş desekte onlar alınmaz gözüyle bakmayın.
Taraftar terlikleri ya da tuttuğu takımın formasını hediye edebilirsiniz.Fotoğraf bastırabileceğiniz ya da esprili cümleler bulunan kupalar seçebilirsiniz.


Belirli bir fiyat belirlemeden belli hediye seçenekleri sunmak istedim. Umarım sıkılmadan okuduğunuz bir yazı olmuştur.
Babanızın küçükken kahramanınız olduğunu unutmayın ve onada şımarması için küçük bir fırsat verin.
Sevgiler♥

3 yorum:

  1. Araştırman için teşekkürler canım fikir verebilecek güzel linkler, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuzu çok beğeniyoruz. Sitemizin ziyaretçileri de blogunuzdan överek bahsediyorlar. Sizleri de "Türkiye'nin En Sevilen Blogları" arasında görmek isteriz. www.Seviliyo.com 'a blogunuzu eklerseniz çok seviniriz. http://www.seviliyo.com/p/seviliyo-sitemiz-yemek-tarifleri-kadn.html

    YanıtlaSil