22 Temmuz 2015 Çarşamba

Siyah Noktalara Karşı Yumurta Maskesi

Fotoğraf Alıntıdır.

Yine bir siyah nokta yazım ile karşınızdayım.
Bu sefer sadece iki malzeme ile evde kendiniz yapabileceğiniz harika bir siyah nokta giderici maske tarifi vereceğim.

Siyah noktalar ile ilgili çok soru alıyorum.Daha önce bir kaç yazı yazdım bir çok ürün denedim ve en beğendiklerimi size aktarmaya hazır olduğuma karar verdim.
Bu tariften bahsetmeden önce siyah nokta gidermede başka bir üründen memnun kalmıştım eğer o yazımı okumak isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu maske için sadece yumurta ve peçete gerekiyor.Bir kaba yumurtanın akını ayırın ve bir peçeteyi de ikiye ayırarak uygulayacağınız yere göre küçültün.Temizlenmiş yüzünüze yumurta akını ince bir tabaka halinde sürün.Yumurta akını sürerken göz çevrenize getirmemeye dikkat edin.İkiye ayırıp kestiğiniz peçeteyi yumurta akını sürdüğünüz yere koyun ve üzerine bir kat daha yumurta sürüp kurumasını bekleyin.Kuruduktan sonra nazikçe yüzünüzden soyun ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın sonrasında nemlendirmeyi unutmayın:)

Yumurtaya alerjiniz varsa bunu uygulamamanızda fayda var ayrıca cildinizin nasıl tepki vereceğini bilemiyorsanız ufak bir kısımda deneyip reaksiyon verip vermediğini görebilirsiniz.

Bu maske bir çok siyah nokta bantlarından çok daha işe yarar.Tamamen kendi soyulabilir maskenizi kendiniz yapmış oluyorsunuz ve sonucu da gayet tatmin edici.
Umarım işinize yarayacak bir bilgi olmuştur.Aranızda deneyenler olursa lütfen yorum yazmayı unutmasın sonucunu bende merak ediyorum.
Eğer sizinde uygulayıp memnun kaldığınız siyah nokta giderici ürün ya da maske varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bol bakımlı günler!



3 yorum:

  1. Önemli bir tarif olmuş gerçekten sağol.Denenecektir..

    YanıtlaSil
  2. Yumurta cildimi germese keşke siyah noktalar için maskeye ihtiyacım var benim de..

    YanıtlaSil
  3. Siyah nokta sorunup pek yok çk şükür ama yine de uznca bir dönem önce denemiştim cildi germesi ve gözenekleri küçültmesi konusunda başaırlı bulmuştum :
    Bu arada Kore Kozmetik ürünleri hediye edeceğim ilk blog çekilişime katılım ve desteğinizi beklerim :)

    YanıtlaSil