16 Eylül 2015 Çarşamba

Bepanthol Cilt Bakım Kremi #TRND Projesi


Herkese merhaba
Bu yazımda Bepanthol krem ve bu kremle beni tanıştıran TRND'den bahsedeceğim.

TRND Avrupa'nın en büyük katılımcı pazarlama topluluğudur.
TRND sitesinden bir başvuru geliyor ve siz onu dolduruyorsunuz eğer başvurunuz seçilirse size tanıtım amaçlı ürünler geliyor.Bu ürünler hem sizin kullanmanız için hemde başkalarına da kullanma fırsatı vermeniz için gönderiliyor.Siz ürünü sevdiklerinizle paylaşıyorsunuz onlara ürünün özelliklerini anlatıyorsunuz ve onlarda kullandıktan sonra bir anket cevaplandırıyorlar hepsi bu kadar.

TRND en son projesi Bepanthol kremdi ve bu proje için tam 1000 kişi seçildi onlara bir büyük boy Bepanthol krem ve paylaşmak için 40 adet deneme boy Bepanthol krem gönderildi.Bende şimdi sizlere bu deneyimimi paylaşacağım.


bepanthol

Öncelikle Bepanthol kremin 60 yıllık bir geçmişi var.
Bepanthol Provitamin B5 içeriyor.Peki Provitamin B5 ne işe yarar?

  • Cildi nemlendirerek besler ve korur.
  • Deride lipid üretimini arttırır.
  • Cilt dokusunun yenilenmesini sağlar

Bepanthol nemlendirici içeriği sayesinde cilde parlaklık veriyor.
Cilt kuruluğuna bağlı olarak oluşan pul pul dökülmeleri,kızarıklıkları ve çatlakları gideriyor.


bepanthol krem

Bepanthol koruyucu,parfüm ve renklendirici gibi cildi tahriş edici maddeler içermiyor,su bazlı yapısı sayesinde kolaylıkla sürülüp hızlıca emiliyor.

Bepanthol kremi temizlenmiş cildinize ince bir tabaka halinde uygulamanız yeterli olacaktır cildinizi nemlendirmek için kullanacaksanız günde bir kere kullanmanız yeterli oluyor ancak kızarıklık,çatlama ve dökülme gibi durumlar varsa ihtiyaç duyduğunuz kadar kullanabiliyorsunuz.

Bepanthol kremle ilgili önemli bilgileri verdikten sonra benim bu kremi ne amaçla kullandığıma ve yorumlarıma gelirsek:
Ben bu kremi günlük nemlendirici amacıyla kullandım ve yüzümdeki bir kaç kızarıklık için.
Kullandığım süre zarfında cildimi çok güzel nemlendirdi,cildim pürüzsüzleşti ve parlamaya başladı.Bu parlaklık yağlı bir parlaklık değil canlı görünüm veren bir parlaklık.
Tek tereddütüm cildimin inceldiğini hissettim onun haricinde tüm ihtiyaçlarımı karşıladı ve yüzümdeki kızarık olan bölgeleri de yavaş yavaş iyileştirmeye başladı.

TRND projesi kapsamında geldiği için arkadaşlarıma ve ailemede bu kremden dağıttım.Kullanan arkadaşlarımda gayet memnun kaldılar.
Benim bepanthol hakkında fikirlerim böyleydi.Sizin eklemek istediğiniz bir şey olursa lütfen aşağıya yorum yazıp benimle paylaşmayı unutmayın
Eğer hala TRND üyesi değilseniz sizde bu tür fırsatlardan faydalanabilmek için sitesine bir göz atın ve üye olmayı unutmayın:) 

http://www.trnd.com/tr/


Sosyal Medya Hesaplarım:
Twiter:https://twitter.com/ceydacengizblog
İnstagram:https://instagram.com/ceydacengizblog/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCiCi5KLHFNP726NHEikNgoA

1 yorum: