21 Kasım 2015 Cumartesi

Gratis İndirim Alışverişim




Merhabalar
Gratis 300.mağazasına özel tüm ürünlerde geçerli iki günlük büyük bir indirim yaptı.Bende bir blogger kişisi olarak gitmesem olmazdı.Şaka bir yana tüm Gratis mağazaları talan edilmiş haldeydi kozmetik kısmında bunu bekliyordum ama şampuan ve oje kısımlarının bu kadar talan edileceğini hiç düşünmezdim.İnsanlar bu indirim için yıllarca beklemiş gibi alışveriş yapmışlar ve kuyrukta 1 saat bekleyenler olmuş.

Ben olmuşlu konuşuyorum çünkü gittim,istediklerimi aldım ve çıktım.Ödemek için sıraya geçtiğimde önümde 3-4 kişi vardı.Sanırım bu küçük şehirde yaşamanın avantajı.

Aldıklarıma geçersek:



Benri makyaj temizleme pamuğu aldım aslında bunu almak gibi bir niyetim yoktu çünkü benim için pamuk pamuktur hiç birisinin diğerinde farkı yok bence ama insanların sepetinde bundan beşer onar tane görünce bende alayım neymiş bu dedim.
Fiyatı: 1,58 Lira

İpek makyaj temizleme çubukları 
Fiyatı: 1,71 Lira


Real Techniques starter set ne zamandır istediğim bir fırça setiydi ama bir türlü almak nasip olmamıştı bu indirimde denk getirince hemen aldım.
Fiyatı: 48,83 Lira

Eklips eyeliner fırçası
Fiyatı: 2,12 Lira


Maybelline gel eyeliner siyah rengini aldım.The Balm Scgwing eyeliner kullanıyorum ve çok memnunum ama bunun fiyatı çok daha uygun geldi bunu denemek istedim.
Fiyatı: 13,50 Lira

Maybelline Rocket Volume maskara
Fiyatı: 12,38 Lira


The Balm Bahama Mama bronzer ne zamandır almak istediğim bir bronzerdı ve açıkcası indirime girmesini bekliyordum.The Balm sürekli indirime giren bir marka olduğu için gidip boşuna fazla para vermek istememiştim.

Fiyatı: 27 Lira

Wet'n Wild Comfort Zone Far Paleti bu paleti de almak için indirim zamanını bekledim ve gittiğimde şansıma son bir tane kalmıştı.Bu paleti o kadar çok beğendim ki söylenilen tüm övgüleri hakediyor.

Fiyatı: 11,93 Lira

Essence Far Bazı
Fiyatı: 4,95 Lira

Essence Maskara Bazı
Fiyatı: 4,95 Lira


Purederm oksijen köpük maskeleri 
Fiyatı:1,58 lira (adet)

Pretty Perfect göz roll onu
Fiyatı: 3,74 Lira


Benim Gratis alışverişim böyleydi.Tam ihtiyacım olan şeyleri ve denemek istediğim ürünleri aldım ama eve gelince bunlar bile gözüme çok fazla geldi siz tüketim çılgınlığı yapmayın lütfen:) 






13 yorum:

  1. Hepsini güzel günlerde keyifle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. güzzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  3. Göz roll on u hariç memnun kalacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roll on 4 liralık bir şey olduğundan hiç bir beklentim yok zaten :)
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. güle güle kullan canım comfort zone dan bende aldım bir tane ama fırça yada essence ürünü bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,İndirimde bir şey bulmak zor oluyor maalesef:(

      Sil
  5. buyuk sehirlerde her yer talan edilmisti bisey bulmak cok zordu gule gule kullanin en iyi urunlerden almissiniz gercekten. Blogunuzu takibe aliyorum bende beklerim.
    bakimlimakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Harika bi' alışveriş olmuş, güle güle kullan canım ^-^ Fırçalar çok uygun fiyata gelmiş, bende üşenmeyip gitseydim iyiydi ^-^

    YanıtlaSil