28 Mart 2016 Pazartesi

Memnun Kalmadığım Ürünler


    Yine yine bloga uzun bir ara vermek zorunda kaldım.Bunun nedeni ise evimde internet olmayışı.Maalesef interneti kapandı ve ben blogumdan,sosyal medya hesaplarımdan uzaklaştım.Bir süre önce instagram hesabımı kapatmıştım belki aranızdan farkedenleriniz olmuştur bunun nedeni ise bazı kendini bilmez insanlardan bıkmış olmam.Kısa süre içinde açmayı düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum.
    Bu kadar açıklama yaptıktan sonra bir süredir denediğim ama memnun kalmadığım ürünleri nedenleriyle paylaşacağım size.


Keyifli okumalar!


Rimmel London Smoken shine siyah kalem Siyahlığı çok güzel fakat gözde çok fazla akma yapıyor.Sürdükten yarım saat sonra göz altlarım simsiyah oluyor.



Maybelline Siyah Jel Eyeliner Jel eyelinerlarla ilk kez bu ürünle tanıştım.İlk başta uygulaması çok zor gelse de açılı bir eyeliner fırçası aldıktan sonra müthiş kolay uygulanabiliyordu fakat ne kadar rengini,verdiği siyahlığı beğensem de bu da çok fazla akma yaptı özellikle eyelinerın kuyruk kısmı bir saat içinde kaybolacak kadar akıyor.



Essence Maskara Bazı Bu ürün bir ara çok popüler oldu.Bende ilk indirimde koşup almıştım kendilerini fakat aramız hiçbir zaman iyi olamadı.Öncelikle çok geç kuruyor eğer aceleniz varsa bunu kullanmayın hatta elinize bile almayın.İkinci sevmeme nedenim ise kirpikleri topak topak yapması.



Flormar Glittering Star Eyeliner Flormar indirimden 1 lira gibi bir fiyata almıştım.Çok bir beklentim olmadı haliyle.


Himalaya Göz Altı Krem 4 haftada göz altı morluklarında yüzde 80 azalma vaat ediyor.Yerine getiriyor mu?
Tabi ki hayır.
Nemlendirmesi bana yetersiz geldi.Ürün çok çabuk emiliyor ama sonra göz altlarım nemlenmiş gibi hissetmiyorum.Bu yüzden de bende geçersiz not aldı.



Garnier BB Krem Öncelikle belirtmem gerekirse benim cilt tipim yağlı ve buna uygun olan bb kremi aldım.Sizde aldığınız ürünlerin cilt tipinize uygun olmasına dikkat edin lütfen.
Bu bb kremi neden beğenmediğime gelirsem ilk olarak yapısını beğenmedim,cildimle bütünleşmedi.Hiç kalıcı değil,üstünden pudra ile geçmeme rağmen uzun süre cildimde kalmadı.Genel olarak Garnier ürünlerini beğenmiyorum yine de denemek istemiştim fakat bende hayal kırıklığı oldu.



Pretty Perfect Facial Göz roll-on Bu ürün için çok bir beklenti içine girmemiştim.İçeriğindeki Q10 ile cildi yenileyeceğini vaat ediyor fakat ben bunu 4 liralık bir üründen bekleyemem zaten.Bu ürünü sadece göz altlarıma masaj yapmak için kullanıyorum.Böylesi daha iyi oluyor:)



Essence Sivilce Karşıtı Nemlendirici Üzerinde de yazdığı gibi ciltteki kızarıklığı azaltacağın,cildi matlaştıracağını ve siyah noktaları gidereceğini vaat ediyor. Peki bunları gerçekleştiriyor mu?
Gerçekleştirmiyor hemde hiçbirini.
Cildimde kızarıklıkta var,siyah nokta da ,sivilce de. Bu ürünü kullandım fakat hiçbirine bir etkisi olmadı.Bu yüzden memnun kalmadığım ürünler arasında.


Sizin kullanıp memnun kalmadığınız,bir daha asla almam dediğiniz ürünler var mı?

Bunları yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

Keyifli Günler.
Sevgiyle,barışla kalın!




21 yorum:

  1. İşe yaramayan ürünlere verilen paralara inanılmaz acıyorum :( Yazık olmuş :(
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende acıyorum,çok yazık oluyor:(
      Keşke tüm aldıklarımız iyi ürünler çıksa

      Sil
  2. Bunların hiç birini kullanmadım :) iyi ki de kullanmamışım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama ben başkalarının da beğeneceğini sanmıyorum bunları:(

      Sil
  3. Bir çok aynı üründen bende memnun kalmadım canım :/ Göz altı kremi banada yetersiz geldi ki 30 yaş sonrası için dedikleri gibi yeterli bir krem değilmiş, denemek istemiştim bende zaten gördüm böylelikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı kreminde morlukları bir ayda yüzde 80 azaltır diye net bir ifade görünce merak edip almıştım fakat her yazana da inanmamak gerekmiş :( Bir işe yarasaydı keşke.

      Sil
  4. Garnier bb cildimi yağlandırdığını hissettiğim, flormar kalemin sert olan yapısı ve maybelline eyeliner ın yaz aylarında (kışın sevdim) akması sebebi ile bende pek beğenmemiştim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmeme sebepleriniz benimle aynıymış. Maybelline eyeliner soğuk havalarda bile akma yapıyor bende.Sanırım durum benim için daha vahim:)

      Sil
  5. Garnier ı bende hiç beğenememiştim.

    YanıtlaSil
  6. Ben siyah göz kalemi alacağım. Kalıcı ve çabuk akmayan. Bildiğin bir markanın göz kalemi var mı? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon'un siyah göz kalemini kullanmıştım ondan memnundum:) Fakat hangisiydi hatırlayamıyorum Avon sürekli değiştiriyor ambalajlarını :(

      Sil
    2. Hımm tamam teşekkür ederim:D

      Sil
  7. işe yaramayan ürünlere inanılmaz çok para harcıyoruz reklamlara anmamak lazım essence base benim de hoşuma gitmemişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Reklamlardan ya da sosyal medyadan görüp aldığım o kadar çok şey var ki. İhtiyaca göre liste yapıp almak gerek sadece :)

      Sil
  8. Essence göz bazını aldım ama elim çok gitmiyor doğrusu zor geliyor hemen rimel sürmek kuruyunca beyaz beyaz kalıyor kirpikte jel eyelinerıda alsam mı diye düşünüyordum sağol bilgi için:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir hevesle almıştım ne yazık ki beklediğim gibi çıkmadı. Gerçekten çok uzun sürede kuruyor tam kurudu diyorum maskarayı sürüyorum belli yerlerinde beyazlıklar kalıyor. En kötüsü de kirpikleri yapıştırıyor.Örümcek ağı gibi gözüken kirpiklerden nefret ettiğim için hiç memnun kalamadım bu üründen.

      Sil
  9. Ya bu tip ürünler pek işe yaramıyor ki zaten...
    Neyse ben de beklerim Kafa'ya, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  10. Böyle yazıları çok seviyorum, toptan herşeyi okumuş öğrenmiş oluyoruz. Tabi giden paralara cok üzülüyorum. O kadar ürün alıp beğenmemek çok kötü. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu tip tek bir konuda birden fazla şey anlatan yazıları seviyorum blogumda da benim okumaktan zevk aldığım türde yazılar paylaşmaya çalışıyorum ki insanlar da benim gibi sıkılmadan,bunalmadan okusun.
      Umarım başarılı olabiliyorumdur:)
      Haklısınız işte bu ürünlere verilen paralara çok acıyorum.Bazıları dayanamayıp o da olsun bu da olsun diye aldıklarımız bazıları ise sosyal medyada,reklamlarda öve öve bitirilemeyen ürünlere karşı meraklanıp almak.
      Sonu yok bu işin.Biraz dikkatli olmak gerek:)

      Sil
  11. Yorumunu görmek beni ne kadar mutlu etti anlatamam canım benim :)
    İnstagramda en sonunda dayanamadım,pes ettim.İstanbul'da olan talihsiz olay için bir fotoğraf paylaşmıştım.İnsanların senin ne kadar üzüldüğünü bilmeden gereksizce ''o parti iyi bu parti iyi,sen şu olayları biliyor musun? ''gibi konudan alakasız sadece kötü niyet içeren yorumları beni soğuttu resmen.Bende en sonunda dondurdum hesabımı.
    Yeniden açmak istemiyor değilim. Sanırım dayanamayıp açacağım tekrar:)

    Ah ne çok konuştum!
    Konuya gelirsem benimde cildim yağlı ve sivilceye de oldukça meyilli. Essence kremin hiçbir faydasını görmedim. Uzun zamandır belki bir umut diye deniyorum ama belli sivilcelerim geçmiyor :(

    Senin bana önerin varsa bu sivilceler konusunda lütfen yaz bana :)

    YanıtlaSil