2 Nisan 2016 Cumartesi

SON ZAMANLARIN FAVORİLERi | MAKYAJ


Uzun süredir deneyimlediğim ve favorilerim arasına giren bazı ürünleri tek bir yazıda bir araya getirip paylaşmaya karar verdim. Aralarından sizinde ''Bu benim de favorim'' dediğiniz ürün ve ya ürünler varsa benimle paylaşmayı unutmayın:)

Keyifli okumalar!


WET'N WİLD COMFORT ZONE FAR PALETİ-
Sağ alttaki definer rengine aşık olarak aldım bu paleti.Yanarlı dönerli harika bir renk.Yanılmıyorsamda Mac'in club farına muadil olarak gösteriliyormuş.Pigmentasyonu çok güzel renkleri çok güzel tek eksi yanı ambalajının ucuz görünmesi.Fiyatı da uygun olunca bunu normal karşılamak gerek bence.



FLORMAR TEKLİ FAR-
Flormar indirimden 3 liraya almıştım.Tüm göz kapağıma sadece bu farı uyguluyorum daha aydınlık,daha temiz bir görünüm oluyor.fiyatı da pigmentasyonu da gayet iyi.



EKLİPS MAKYAJ FIRÇALARI-
Fiyatlarına göre harikalar.Bende iki tane fırçası var en yakın zamanda allık fırçasını da denemek istiyorum.Fırçanın kılları çok yumuşak ve hiç dökülme
yapmıyor. E daha ne olsun değil mi?


RİMMEL LONDON KAŞ MASKARASI-
Bendeki en koyu rengi olan 03 numarası.Toplamda 01,02,03 olmak üzere 3 rengi mevcut.Kaşları gayet iyi dolduruyor ve sabitliyor.Okuduğuma göre sabitlenmesinden memnun olanlar da var olmayanlar da .Ben olanların tarafındayım.
Beğenilmeyen özelliği ise maskara fırçasının çok kalın olması.Kaşlarım kalın olduğu için bu da benim için sıkıntı yaratmıyor:)
  


GOLDEN ROSE VELVET MATTE 02 NUMARA
Sürümü rahat,renk tonları çok güzel bir ruj serisi. Bende 02 numarası var. Dudağım gülkurusu-pembe arası duruyor.Tam istediğim renk değildi çünkü bu numarayı daha nude bekliyordum fakat her dudakta bir durmuyor :)Başkasının dudağındaki duruşunu beğenip denemeden almamaya özen gösterin:)
Kullandıktan sonra rengini sevdim neyse ki. Yoksa favoriler arasında ne işi var:)



EMİLY DUDAK KALEMLERİ-
2,5 liralık fiyatları ve harika renkleriyle herkesin elinde bulunması gereken kalemler.Ben tabi ki ruj gibi kullanıyorum bunları.Bende 211,204 ve 205 renkleri var.
Dip not:
205 rengi Rimmel london 107 numaraya çok benziyor.



YVES ROCHER NUTRİ REPAİR MASK-
Saçları yumuşacık yapan,mis gibi kokan bir maske.Ben duş sırasında saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımdaki fazla suyu alıp bu maskeyi masaj yaparak uyguluyorum ve 4-5 dakika kadar bekliyorum sonra duruluyorum.Çok kolay durulanıyor.Saçlarını taramakta zorluk çekenlere şiddetle öneriyorum:)
Tek eksi yanı gramajını az olması ve çabuk bitmesi.


ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ-
Beklentilerinize göre beğenip beğenmeyeceğiniz değişebilir.
Bu yağı bakım yağı olarak görmüyorum yağın üstüne de büyük sorumluluklar yüklemedim bu yüzden de benim beğenebileceğim bir ürün oldu.
Peki ben nasıl kullanıyorum bu yağı?
Duştan sonra ıslak saçlarımın ucuna sürüyorum ardından saçımı taradığımda yağ homojen olarak dağılıyor zaten.Saç diplerime getirmemeye çalışıyorum çünkü saçlarım yapısal olarak yağlanmaya fazla meyilli. Bir diğer kullanım şeklim ise saç uçlarım kabardıysa bir pompa kadar alıp avucumda iyice dağıtıp saç uçlarıma sürüyorum böylece kabarıklığı gidiyor.



OJELER
Golden rose rich color serisi bu sıra en çok sevdiğim oje serisi.Rahat sürülüyor
ve renkleri daha yoğun olduğu için tek katta diğer markalara göre daha çok renk veriyor.Benim en sevdiğim
renkleri ise 05,25 numarası.
Ortadaki renk ise Pastel 73


Yazımı beğendiyseniz yorum bırakmayı ve sosyal medya hesaplarında paylaşmayı unutmayın.

Sizin favoriniz olan,tekrar tekrar aldığınız ürünler hangileri? yorum olarak fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.


Keyifli Günler.
Sevgiyle,barışla kalın!







19 yorum:

  1. Comfort zone palet,eklips fırçalar,emily kalemler ve rimmel kaş maskarası benimde severek kullandığım ürünler canım. Golden rose rich color ojenin rengine bayıldım 05 gül kurusu sanırım, ilk alışverişte alınacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05 nude bir renk tırnakları çok temiz gösteriyor ve bu seri çok örtücü.Tek bir katta bile diğer ojelere göre 2 kat daha çok renk veriyor.
      Bence mutlaka göz atmalısın :)

      Sil
  2. Eklips fırçalardan benim de almam lazım :) Bu arada far paletlerimiz aynıymış ve flormar'ın o farlarını da kullanıyorum :)) Elseve yağını tek geçerim 1 senedir hep onu kullanıyorum tarama da çok rahatlık sağlıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklips fırçalar fiyatlarına göre çok kaliteliler.Denemeyen herkese öneriyorum.
      Övüle övüle bitirilemeyen artnet'in far fırçasını aldım kılları göz kapaklarımı tahriş etti ama bu 3 liralık eklips fırçanın yumuşacık kılları var hiç rahatsız etmiyor:)

      Sil
  3. Emily'nin dudak kalemlerini çok beğeniyorum bende. Pastel ojenin rengi de güzelmiş :) Loreal Elseve yağ da merak ettiklerim arasında. Güzel yazı olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pastel ojenin numarasını yazmayı unutmuşum şimdi ekledim:)
      Rengi gerçekten çok güzel tertemiz bir görüntü yaratıyor. Golden rose rich color serisine göre örtücü değil ama olsun 3 kat sürünce rengini güzelce veriyor :)

      Sil
  4. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :*
    Senin yorumların beni hep mutlu ediyor :)
    Eklips'in fan fırçası çok beğeniliyor fakat ben yapyağlı cildime aydınlatıcı kullanamıyorum ki :(

    Emily dudak kalemlerine bakmanı öneririm 2,5 lira fiyatı ve renkleri de çok güzel.

    Yves rocher maske ise misler gibi kokuyor,saçları da yumuşacık yapıyor bazen uzun süre bekletiyorum saçımda o zaman saçım kendine geliyor.Ona da mutlaka bakmalısın :)

    YanıtlaSil
  5. Far paletinin renkleri çok hoş benim renklerim. Bir palette bu renklerin hepsi olması çok kullanışlı oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok kullanışlı.Bende fıstık yeşili hariç tüm renkleri beğeniyorum ve severek kullanıyorum:)

      Sil
  6. Yves rocher saç bakım maskesi ve flormar tekli far hariç aynı ürünler benim de favorim! Eğer ben de favorilerimi yazsam ojeler bile aynı olacakmış. Zevklerimiz çok benziyor. Keyifle kullanin. :)
    Sevgiler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'nin saç maskesi gerçekten harika. Kullandığım kremleri,maskeleri mutlaka alın çok güzel diye önermiyorum kimseye.Her ciltte farklı reaksiyonlar gösterebilir fakat önerebileceğim nadir ürünlerden biridir bu maske.
      Teşekkür ederim güzel yorumun için ♥

      Sil
  7. Hepsi kullandıgım ve severek kullandıgım ürünlerden. Bir tek Loreal yağdan şikayetciyim oda kokusu ama benımkı mor kapaklı olan :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal mucizevi yağın mor kapaklısının kokusu farklı galiba.Onun kokusundan şikayetçi olan çok fazla insan duydum. Benim kullandığım aksine çok güzel kokuyor.Bir de bu kapaklısını denemelisiniz:)

      Sil
  8. far paleti harika, bende severek kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  9. Bu Far paletini çok görür oldum bu aralar, ben de çok beğeniyorum alsam mı ne :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok fazla gördüğüm için dayanamayıp almıştım:) Pişman değilim,iyi ki almışım diyorum:)
      Gratis'e uğradığınızda renklerine,pigmentasyonuna bir bakın bence mutlaka seveceksiniz.

      Sil
  10. son zamanlarda benim favri ürünüm himalaya neem mask elseve saç bakım yağınızda en kısa zamanda denemek istiyorum bu arada blogumda yeni yazım mevcuz sevgiler
    http://modastilnotlaridarkblack.blogspot.com.tr/2016/04/ilkbaharyaz-davetleri-icin-kombin.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himalaya neem mask bende denemek istiyorum fakat ne zaman almak için gitsem bitmiş oluyor.
      Seveni çok galiba :)

      Sil