12 Ağustos 2016 Cuma

Hediye Önerisi: Foto Kitap



   Her şeyin dijitalleştiği bu zamanlarda elimizde son model telefonlarımızla,kameralarımızla her anımızı fotoğraflayıp tüm sosyal mecralarda paylaşıyoruz.Peki özene bezene çektiğimiz bu hatıralarımıza dokunabiliyor muyuz?

Teknolojiyi çok sevsem de albümlerin olması,fotoğraf makinesinin hafızası dolunca bastırmaya gitmek,misafir geldiğinde hemen eline aile albümlerinin sıkıştırılması her zaman hoşuma giden geleneklerdi. ''Di'' diyorum çünkü teknoloji ilerledikçe bu gelenekler yavaş yavaş yok olmaya başladı.Artık tüm anılarımız akıllı telefonlarımızda ve iki parmak hareketimizde silinebiliyorlar.

Özlediğim gelenek için hemde aileme sürpriz yapmak adına Sevgili Kitabı sitesinden bir aile fotoğraf albümü oluşturdum.Sitelerinde kolayca yapabileceğiniz bir tasarım odası bulunuyor ve çeşit çeşit hazır şablonlar,temaların içinden istediklerinizi seçip albümünüzü oluşturabiliyorsunuz.



    2 boyutta albüm bulunuyor.Albüm boyutunu seçip tasarlama sayfasına geçiyorsunuz ve fotoğraflarınızı yerleştirip şablonları ekliyorsunuz. Fotoğraf albümü yapmak işte bu kadar basit.
Aslında sistem çok kolay olsa da birbirinden tatlı şablonlar arasından seçim yapmak bir o kadar zor.


Seçenekler sadece aile albümü ile sınırlı değil tabi ki.Resim albümü yapmak isteyenler için bir sürü örnek bulunuyor.Kendi düğün,balayı,gezi  albümünüzü oluşturabilir hatta davetiyenizi bile tasarlayabilirsiniz.Hepsi için özel tasarlanmış şablonlar ve eğlenceli yazılar bulunuyor.

Benim yaptığım albüme ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.




3 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir fikir... Artık fotoğraflar dijital oldu tamamen ama büyüklere göstermek için baskı almak gerekiyor. :) Böyle albüm yapmak anı olarak da güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraf konusunda teknolojiyi iyi yönüyle kullanıyorum en güzelleri,en içime sinen fotoğrafları ayırıp mutlaka bastırıyorum bende:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel baktım sitesine de çok hoşuma gitti :))

    YanıtlaSil