30 Ekim 2016 Pazar

MİM | Hayallerimiz Ve Biz

Hayal kurmaktan hoşlandığınız yer ve zaman dilimi var mı?
   Hayal kurmak için herhangi bir yere ve zamana ihtiyacım yok.Ben her saniye hayal kurabilirim.Bazen öyle hayallere dalıyorum ki gerçekliği unutuyorum.

En çok neyin hayalini kurarsın?
   Bu çok değişkenlik gösteriyor.Bir çanta bile benim en büyük hayalim olabiliyor. Ama geleceğimi etkileyecek kadar büyük bir hayalden bahsediyorsak kendimi yansıtabileceğim,küçük yuvarlak masaların olduğu,insanların farklı hissedebileceği bir kafe açmak istiyorum.
   Sonrasında iş hayatı içinde tıkılı kalmamak ve bulduğum tüm boş zamanlarda gezmek istiyorum.Mısır'ı,Fas'ı,Norveç'i,Tayland'ı,Japonya'yı,İtalya'ı,Fransa'ı,Yunanistan'ı her yeri görmek istiyorum.Buralarda çok güzel fotoğraflar çekmek istiyorum.
Şimdiye kadar çok hayalinizi gerçekleştirdiniz mi?
   İnsanın çok hayali olunca elbet gerçekleştirdikleri de çok oluyor.Bu hayalin boyutuna göre değişir tabi.Kafe açmak yakın zamanda yapabileceğim bir olay değil fakat hayalini kurduğum şey bir çanta,telefon,ayakkabı gibi daha kolay alınabilir şeylerse bunların çoğunu gerçekleştirdiğimi söyleyebilirim.

Henüz gerçekleşmemiş ama ille de gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı?
  Hepsi. İnşallah bir gün tüm hayallerimi gerçekleştireceğim.
Küçük bir tavsiye
Bazen hayal ettiğimiz şeylerin hiç olmadığı hatta bir süre de olmayacağı dönemler oluyor.Bu dönemlerde insan umudunu iyice yitirmeye başlıyor.İşte o zamanlarda hayallerinizi bir yere yazın ama içine hemen yapılabilir,kolay şeylerde ekleyin.Böylece yapılabilir hayallerinizi gerçekleştirdiğinizde diğerlerini de yapabileceğinize dair umudunuz yeniden yeşermiş olacak.

Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur.
Beni bu mim'e davet edem sevgili Yeliz'e çok teşekkür ediyorum. Onun yazısını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bende blogger dünyasının bana kattığı en güzel arkadaşlarımdan sevgili AUSE ve BENİM TUTKUM blogu bu mimi yazmaya davet ediyorum:)


SOSYAL MEDYA HESAPLARIM:


18 yorum:

  1. Hayallerin içine girmek ancak MİM ile olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Wonderful photos, dear!
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC and Google+
    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    YanıtlaSil
  3. bu mimi okumak çok keyifli, ne de güzel yazmışsın =) ne güzel hayallerin var umarım gerçekleşir. Japonya Tayland gibi uzak doğu ülkelerini gezmeyi ben de çok çok istiyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım herkesin hayalleri bir gün gerçekleşir.

      Sil
  4. Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim davetin için, çok mutlu oldum, buna değer görmen çok özel.Burada azacık gireyim yinede.. Benimde senini gibi küçük hayal'istek'diyelim biz buna ne istediysem olmuştur, çok şükür elbette buna. Hayatımı etkileyecek büyük hayaller kurmayı bırakalı çok oldu..Aslında çok derine inmeden şunu söyleyeyim..Yaşadığım hayatla, 20 sene önceki hayal ettiğim hayat arasında dağlar var..Hayal kurdukça birşeylerin tam tersi olduğunu gördüm, bu yüzde artık hayal kurmuyor, çok ince detay plan yapmıyorum..Hayatın ban sunduklarına kaba tabirle ''eyvallah'' deyip yola bakıyorum, sen iyiysen zaten hayal ettiğinden çok daha güzeli yada senin için en iyi olan hayatı yaşıyorsun.. Şuan mutluyum, belki hayal ettiğim hayatı yaşasaydım bu kadar mutlu olmayacaktım, kimbilir... Deştin beni gece gece :) Güzel mimmiş canım, kısacıkta olsa güzel gitti..Teşekkür ederim <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında dediğin şey tam olarak olması gereken şey.İnsanlar gereğinden büyük hayaller kurmamalı.Sonrasında kısa vadede olmayacağını bilmek insanı zamanla yıpratıyor.
      Keşke bende yapabilsem bunu.Öylesine hayalci bir yapım var ki saniyeler içinde onlarca hayal kurabiliyorum.Bu bir yönden iyi olduğu gibi senin bahsettiğin kısım içinde oldukça kötü.Hele bir de aceleci bir yapısı varsa insanın. Hem büyük hayaller kuruyorum hemde anında olsun istiyorum.Bunu aşmam gerekiyor. Ama dediğim gibi aralara ufak basit hayaller koyup kendimi motive edebiliyorum bu da bir adım bence:)
      Bilerek kısa yazmaya çalıştım çünkü işin içine bir girersem ah bitmez hayaller istekler bende:)
      Beğenmene çok sevindim güzel ve içten yorumun için de teşekkür ederim ♥

      Sil
  5. Insallah hepsi en kisa sürede gerceklesir canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim inşallah herkesin tüm hayalleri gerçekleşir:)

      Sil
  6. Hayatımız hayallerimizin peşinde gitmekten ibaret bence.Keifli bir mim olmuş.Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum.Hep bir şeylerin peşinden koşturuyoruz.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Katılımınız için çok teşekkürler, samimi bir mim olmuş 😘

    YanıtlaSil
  8. çok güzel yazmışsın zevkle okudum :)

    YanıtlaSil
  9. Gözlerim yollarda kaldı Ause'm nerelerdeydin?
    Hayalime ortak bulduğum için benden mutlusu yok şu anda:)
    Nasip bakalım ne de güzel olurdu ama :)

    YanıtlaSil