20 Ekim 2016 Perşembe

Uygun Fiyatlı Favori Maskaralarım


Uzun zamandır bu yazıyı yazmak istiyordum ama işlerim nedeniyle bilgisayar başına geçip,yazmak nasip olmadı.Kısmet bugüneymiş artık.

''Makyajsız asla ''diyen birisi değilim ama ''maskarasız asla'' diyebilirim.Sadece bir tane makyaj ürünü seçeceksin bu ne olurdu deseler hiç düşünmeden maskara derdim.Bu yüzden almalara doyamadığım tek makyaj malzemesidir maskaralar. Son zamanlarda kullandığım ve belirli özelliklerinden dolayı çok memnun kaldığım uygun fiyatlı 4 maskaradan bahsedeceğim.

Maybelline Rocket Volume Express 
maybelline rocket

Genel olarak Maybelline markasının maskaralarını beğensem de bu maskaranın yeri ayrıdır. Tombul ve sık kıllı fırçası sayesinde kirpiklere hacim kazandırıyor ve dolgun durmasını sağlıyor. Ayrıca alt kirpikler içinde kullandığım en iyi maskara diyebilirim.Fiyatı indirim zamanlarında 15-20 lira arasında oluyor.

Rimmel London Scandaleyes Xxtreme
rimmel london scandaleyes maskara

Fotoğrafta görüldüğü gibi iki taraflı fırça yapısına sahip.Bir tarafı kirpiklerinizi tek tek ayırırken bombeli tarafı ise kirpikleri uzatıyor.En güzel tarafı ise kirpikleri gerçekten simsiyah yapıyor.Dikkatli uygulandığı sürece tek tek ayrılmış ve uzun görünen kirpiklere sahip olabilirsiniz.Olması gerektiğinden biraz fazla kullanıldığında ise ''örümcek ağı'' diye tabir edilen kirpiklere ulaşmış oluyorsunuz. Fiyatı 18-20 lira civarı
Rimmel London Scandaleyes Xxtreme maskara

Flormar Flash Duo
maskara bazı

Flormar Flash bir tarafı maskara diğer tarafı maskara bazı olan bir ürün.Maskara bazını kısaca açıklamam gerekirse süreceğiniz maskaranın verimini arttırmaya yardımcı oluyor diyebilirim.Bazın kuruması için uzun süre beklemek gerektiğinden maalesef ki baz kısmına elim gitmiyor. Baz kısmındaki fırça oldukça ilginç.İncecik yapıya sahip olan bu fırça bazın en beğendiğim kısmı oldu.Maskara bittiğinde bu fırçayı mutlaka değerlendireceğim.
flormar flash duo

Normal maskara kısmını ise çok seviyorum.Kalından inceye doğru giden fırça yapısı sayesinde tüm kirpiklere ulaşabiliyor.En beğendiğim özelliği kirpikleri tel tel ayırması. Çok fazla dolgunluk verdiğini ve simsiyah durduğunu söyleyemem ama bir maskarada aradığınız en önemli özellik kirpikleri yapıştırmaması ise o zaman bu maskaraya mutlaka bakmalısınız.
İndirimli fiyatı 15-20 lira arası.
Flormar Flash Duo maskara

LR Deluxe

Başta ısınamasamda kullandıkça sevdiğim maskaralardan oldu.Fırça yapısı oldukça karışık.Tek katta bile güzel sonuç veren maskaralardan.Kirpikleri tek tek ayırmayı,uzatmayı ve dolgunluk vermeyi vaat ediyor.Bence hepsini gayet güzel şekilde yerine getiriyor.Fiyatı diğer maskaralara göre biraz daha pahalı.İndirimsiz hali 60 lira civarında.

NOT:Kurumuş maskaralarınız varsa içine bir damla tatlı badem yağı ya da zeytinyağı damlatarak tekrar kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

Benim favori maskaralarım bu şekildeydi.Sizin bana önerebileceğiniz maskara varsa yorumlarda benimle paylaşmayı unutmayın.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIM:



13 yorum:

  1. Rimmel London Scandaleyes Xxtreme den bende çok memnum fiyatına göre gayet başarılı bir ürün ...

    YanıtlaSil
  2. Maybellineı bende cok seviyorum bütün maskaralarını deniyorum hepsi cok güzel :) faydalı bir yazı olmuş :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirici bir yazı olmuş:güle güle kullanın Essence'in maskaralarını da tavsiye ederim fiyat olarak hem çok uygun hem de kaliteliler.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Essence ürünleri Gratis'lerden kaldırıldığından beri bulamıyorum maalesef

      Sil
  4. Maybelline rocket bu ara kullandığım maskara, gayet de memnunum. Flash koleksiyonu kaldırıldı sanırım, bulamıyorum artık. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaldırıldığını bilmiyordum.Kötü olmuş :(

      Sil
  5. flormar duo yu merak ediyorum aslında, diğerlerini de hiç kullanmadım. elimde o kadar çok rimel var ki böyle bir karşılaştırma yazısı yazsam ne iyi olacak =) eline sağlık canım faydalı bir yazı olmuş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim:) Flormarın tek sevmediğim yanı simsiyah durmaması onun haricinde beğeniyorum.

      Sil
  6. Cok güzel bir karsilastirma olmus ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  7. Uygun fiyatlı ürünlerden seçenekler göstermek çok mantıklı :) Güzel bir post olmuş,emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil