13 Mart 2015 Cuma

Online alışverişlerinizden para kazanın


Merhabalaar
Blogta size yararlı olacağını düşündüğüm uygulamaları ya da siteleride paylaşacağım o yüzden sizlere benimde online alışveriş yaparken kullandığım Bonusbay'den bahsedeceğim.
Bilmeyenleriniz için Bonusbay internetten yaptığınız alışverişlerinizden para iadesi almanızı sağlayan tamamen ücretsiz bir site.

Dediğim gibi bonusbay tamamen ücretsiz sizden bir para kesilmiyor.Size verilen bonuslar alışveriş yaptığınız online mağazalardan alınıyor.Bonusbay ile mağazaya tıkladığınızda sistem sizi tanıyor alışverişinizin kaydını tutuyor ve harcamanızın anlaşılan tutarını Bonusbay hesabınıza yatırıyor.




Öncelikle Bonusbay'e kayıt oluyorsunuz sonra alışveriş yapacağınız siteye Bonusbay üzerinden girip alışverişinizi yapıyorsunuz ve o siteye ait bonus yüzde kaç ise o sizin hesabınızda birikiyor.Aldığınız bonus 30 lirayı geçtiğinde banka hesabınızdan çekebiliyorsunuz.

Örneğin alışveriş yapacaksınız önce Bonusbay'e giriş yapıyorsunuz altta göreceğiniz gibi mağazalar ve yüzde kaç bonus verdiği çıkıyor



Alışveriş yapacağınız mağazayı seçiyorsunuz 


ykm


Mesela YKM bonusbay için yüzde 6 bonus veriyor yani 100 liralık alışveriş yaparsanız size 6 lirası iade ediliyor. O alışverişi zaten yapacaksanız sadece Bonusbay üzerinden girerek yaptığınız alışverişleri daha uyguna getirebilirsiniz.


Online alışveriş yaparken bonus almanızı unutturmamak içinde Bonusbay Chrome eklentisini bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Böylece Bonusbay ile anlaşmalı olan sitelere girdiğinizde size hatırlatmada bulunacak



  
Resimlerden de anlayacağınız üzere ben kendi hesabımdan ekran görüntüleri alarak sizlerle paylaşmak istedim çünkü burada kullanmadığım şeyleri sadece yazmış olmak için paylaşmak istemiyorum. Bonusbay'de oturumumu kapatmadan görüntü aldım ki bonusumu görüp gerçekten kullandığımı anlayın diye :)
Buna benzer siteleri de araştırdım ama diğer bulduğumda üyelik ücreti kesiyorlardı o yüzden bu site daha çok kafama yattı.
Bonusbay hakkında diyeceklerim bu kadar 
Eğer sizde online alışveriş yapıyorum bende alışverişimi daha uyguna getireyim derseniz buyurun buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Sevgiler ♥

0 yorum:

Yorum Gönder