9 Şubat 2016 Salı

Hakkımda Bilinmeyenler




Bugün bir tag yazısı ile karşınızdayım.Sevgili kelebek etkisi bu tagi yaptığında çok beğenmiştim ve ondanda izin alarak bu yazıyı hazırlıyorum.Onun yazısını okumak için buraya tıklayın lütfen:)



➤ 21 yaşındayım ama o kadar küçük gösteriyormuşum ki insanlar benim yaşıma asla inanmıyor hatta bu yaz bir müzeye girerken gişedeki adam benden ücret almamak için inat etmişti sen küçüksün alamam diye.

Lisedeyken fizikten nefret ederdim her zaman sözel derslerim çok iyi olmuştur ama inat edip sayısal bölüm seçtim ve şu anda okuduğum bölümde tamamen sayısalla alakalı.

Tam bir film delisiyim.İzlediğim filmlerin listesini yaparım.Bazen ara verdiğim zamanlar oluyor ama beni bıraksanız hiç kalkmadan haftalarca film ve yabancı dizi izleyebilirim.


İleride şirin bir kafe açma planlarım var.Gürültülü patırtılı bir yerden ziyade sakin müziklerin çaldığı,biraz nostaljik,insanların huzur bulacağı bir yer açmak istiyorum.



Sevdiğim insanlara hediye vermeyi ve onlardan hediye almayı çok severim.Özel bir gün olmasa bile zamanı gelince sevdiklerime vermek için yedekte hediyeler bulundururum.



Çok takıntılı bir insanımdır.Bir arkadaşım bana birazcık soğuk davransın gününün kötü geçtiğini ya da üzücü bir şey olduğunu düşünmem direkt ben mi bir şey yaptım acaba diye kuruntular dolanır kafamda.



Biraz marka takıntım vardır.Kıyafet olarak değil de ayakkabı,çanta konusunda bazı takıntılarım olabiliyor.



Aynı marka olan bir kıyafeti iki farklı mağazada beğendiysem illa gidip ilk gördüğüm yerden alırım çünkü sonradan gördüğüm mağazadakini alırsam yanlış şeyi almışım gibi hissediyorum.



Mutsuzken,üzgünken alışveriş yaparım o şekilde kafamı dağıtırım.



Takı yapmayı çok seviyorum fırsat buldukça kendime ve sevdiğim insanlara hediye etmek için takı yaparım.


Kitap okumayı çok seviyorum ama genelde fantastik ve sürükleyici kitapları okuyorum yani ne koysanız önüme okurum diyenlerden değilim.

Harry Potter serisine bayılırım.Aklıma geldikçe herhangi bir filmini açar izlerim.


Kötü yorumlardan çok fazla etkileniyorum özellikle instagramda kötü bir yorum geldiğinde birden her şeyi bırakasım geliyor ve takıntılı bir insan olduğum için sürekli bunu düşünüyorum ve üzüntüde migrenimi tetikliyor yani iyi olmam için sürekli pozitif düşünmem,insanları takmamam gerekiyor ama maalesef bunu başaramıyorum.



Yemek yapmasını,tatlı yapmasını çok seviyorum ama mutfağa çok nadir giriyorum.



Henüz hiç yurt dışına çıkmadım ama bununla ilgili çok hayallerim var.Özellikle İtalya,Fransa,Mısır ve Fas'a gitmek çok istiyorum.



Blog yazmayı çok seviyorum ve gerçekten çok uğraşıyorum.Blogumda bir yazıya gelen her yorum beni o kadar çok mutlu ediyor ki anlatmam imkansız bunu.Blog yazmam konusunda da bana destek veren insanlar çok bu yüzden çok mutluyum.



Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve güzel fotoğraflar çekmek istiyorum.Blog fotoğraflarımı telefonumla çekiyorum ama güzel bir fotoğraf makinesi alma gibi hayallerim var.


Buraya kadar sıkılmadan okuduysanız çok teşekkür ederim.Fikirlerinizi yorumlarda benimle paylaşmayı unutmayın.
Sevgiler





30 yorum:

  1. Keyifle okudum ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı bir sen olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Arada benzer yazılar yazmalı bloglar. Yazını ilgi ile okudum. Takıntı konusuna kardeşimden alışığım:) Benim takıntılarım genelde zamanla ilgili. Sanırım 60 larda yaşıyorum. Çağa asla ayak uyduramıyorum:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle hep bir konuya bağlı kalmamak lazım.Bende farklı yazılar okumayı seviyorum.
      Yorumun için teşekkür ediyorum:)

      Sil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. keyifli bir yazıydı :) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. sen doğru yaptığına inanıyorsan kötü yorumlara takılma. evet gerçekten blog için çok emek veriyorsun. bazen insanlar çekemediği için de kötü yorum yapabiliyor. bir de şu açıdan düşün farkedemediğimiz yönlerimizi, yanlışlarımızı kötü yorumlarla anlarız. bu da bize bir artı getirir. ben senin daha büyük olduğunu düşünmüştüm paylaşımlarından., yazılarından. yolun açık olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın eleştiriler bizi geliştirir fakat bazı yorumlar var ki sadece karşındakini kırmaya,incitmeye yönelik oluyor bu da maalesef beni soğutuyor.
      İlk defa normal yaşımdan büyük olduğumu düşünen biri oldu şu an çok mutluyum :)

      Sil
  7. Mısır mı dedin? Hayallerimin ülkesi gerçekten. Bir gün gidip o pramitlerin gölgesinde oturmayı çok istiyorum. bunun başlıca nedeni Mısır Mitolojisi'ne olan sevgim. Mitoloji deyince birde görmek istediğim ülkeler sıralamsına Yunanistan giriyor elbette.

    Takıntılı olmak çok kötü birşey :) (Bende takarım acayip. Hemde çok çabuk. Etrafımdakiler bundan oldukça şikayetçi.)

    Seni tanımak güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Mitolojiye bende ilgi duyuyorum özellikle kelt mitolojisini araştırıp dururum aklıma geldikçe:)
      Mısır gerçekten çok farklı bir yer gibi geliyor bana.Gezmek için değil de keşfetmek için gidilebilecek gerçekten farklı bir yer.Umarım bir gün bizimde yolumuz düşer.Bende tanıştığıma memnun oldum:)

      Sil
  8. Bu mesajı ikinci defa yazıyorum önce onu söyleyeyim :) Bir yerde bir hata yaptım sanırım :)

    Mısır benimde görülmesi gereken ülkeler listemde. Bir gün o pramitlerin gölsesinde oturmak istiyorum. Mısır Mitolojisi'ne olan sevgimin bunda payı oldukça fazla. Mitoloji sevgim bana listenin ikinci sırasına ise Yunanistan'ı yerleştirmemi söylüyor bu arada.

    Takıntılı olmana gelince benimde başımda olan bir dert bu. Pek içacıcı bir durum olmasa da Allah biz kullarını da böyle yaratmış ne yapalım. Elden birşey gelmez.

    Seni tanımak oldukça güzeldi. Teşekkürler kendini anlattığın için

    YanıtlaSil
  9. Seni okumak keyifliydi:) eline sağlık :) paylastigin içinde teşekkürler...

    YanıtlaSil
  10. Aaayapmışsın keyifle okudum keşke bende yaşımdan çook küçük gösterseydim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yaşın ayrı bir güzelliği var.Bende kendi yaşımı gösteremiyorum :(

      Sil
  11. Çokça benzer yönümüz olduğunu keşfettim :)) Bloguna çokça emek verdiğin o kadar belli ki çok güzel bir iş yapıyorsun kesinlikle,yapmak istediğin her işte başarılar dilerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim:)

      Sil
  12. Seni tanımak güzeldi. Sıkılmadan okudum. .

    YanıtlaSil
  13. Iyi ki yazmissin. Seviyorum kisisel yazilari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende farklı yazılar yazmayı seviyorum arada iyi oluyor böyle.

      Sil
  14. :))) Bende yaşımdan küçük gösteriyordum. 24 yaşındayken altın bozdurmaya kuyumcuya gittim
    Kuyumcu: nereden buldun bunları
    Ben : Benim bozdurmak istiyorum
    Kuyumcu: Annen baban nerede senin yaşın kaç bakıyım :)))) demiş ve inanmayıp nüfus kağıdıma bakmıştı. Şu anda 46 yaşındayım ;) Küçük göstermek ileri ki yaşlarında çooookkkk hoşuna gidecek Tecrübe ile sabittir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanmıyordum sizinki daha garip bir olaymış:)
      Benimde tek tesellim o.Ben yaşlanmayacağım ki deyip duruyorum öyle durumlarda :)

      Sil
  15. Süper bir yazı olmuş :) takipteyim blogumada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. Sıkılmadan okudum ceyda Hanım. Bende sizi yeni kurduğum bloguma beklerim... Ayrıca alışverişi severim diye yazmışsınız. Sizi ve buradaki arkadaşları Online alışveriş mağazama da beklerim. www.duhaavm.com . 100.000 den fazla ürün süper kampanyalar ve indirimler hizmetinizde. Ne ararsanız var.

    YanıtlaSil